BASES A/S | Lollandsvej 11C | 5500  Middelfart | T: +45 6340 1020 | M: info@bases.dk

Titel:
Produktgruppe:
Carporte
Kort tekst:

Din bil fortjener at blive parkeret i et smukt og funktionelt miljø, derfor har BASES udviklet en serie af smukke, æstetiske og stilfulde carportløsninger.

BASAES carporte er udviklet til at løse individuelle ønsker og behov til overdækning af biler.

BASES carporte findes i varianterne enkelt, dobbelt og vægmonteret, samt i seriecarporte.

Carporten finde i 2 forskellige designs . Den ene model kalde vi for M modellen , den anden kaldes S modellen. Model M er designet af Christian Bjørn Design og har et svævende udtryk. Model S er designet af BASES og har et mere traditionelt udtryk.

Lokation:
Postnummer:
Sted Titel:
Foto oversigt:
Carporte
Produktgruppe:
Terrasser
Kort tekst:

BASES har siden 2004 opbygget individuelt tilpassede overdækninger til danskerenes terrasser.

Terrasserne er som udgangspunkt placeret således at man kan gå ud af havedøren og ud på terrassen. BASES anvender en gennemsigtig tagplade til overdækningerne, således at der ikke mistes nævneværdig lys og udsyn fra stuen. Overdækningerne kan forsynes med afskærmning for vind og vejr i enten hærdet glas eller i laminat. Alt sammen individuelt tilpasset en enkeltes ønsker og behov. 

Lokation:
Postnummer:
Sted Titel:
Foto oversigt:
Terrasseoverdækninger
Produktgruppe:
Cykelskure
Kort tekst:

BASES fremstiller cykelskure i mange individuelle størrelser og udformninger. Fælles for alle skurene er at de opføres i gode solide og vedligeholdes fri materialer. Skurene er for det meste opbygget i aluminium med et 6 mm massivt polycarbonat tag. Hvis man ønsker sider på cykelskuret kan disse leveres enten i glas eller i højtrykslaminat eller hvis man ønsker et mere råt  udtryk kan beklædningen opbygges i varmgalvaniseret stål.

Skurene er blevet bygget i størrelserne fra 2 til 100 cykler. Skurene er opbygget ved en række virksomheder, boligforeninger og institutioner rundt omkring i Danmark og i England. Mindre skure findes også i private hjem.

Lokation:
Postnummer:
Sted Titel:
Foto oversigt:
Cykelskure
Titel:
Produktgruppe:
Rygeskure
Kort tekst:

BASES har siden den nye ryglovs indførelse opført individuelle rygeoverdækninger rundt om i hele landet. Overdækninger udføres efter kundernes ønsker og varierer meget i størrelsen. Overdækningerne står blandt andet ved hoteller, skoler og institutioner, men også ved en række kendte danske virksomheder, så som Tulip, Vestfrost, Bosch, MAN Turbo Disel , Lemvig Müller og Danske Spil. Alle har fået en speciel udgave.

Lokation:
Postnummer:
Sted Titel:
Foto oversigt:
Rygeskure

Copyright © BASES 2013 | Design by Decor Web | Om anvendelse af Cookies