Tilbage til  produktoversigtOverdækninger af terrasser, uderum, gårdhaver - nyd udelivet afskærmet men i et åbent miljø

Få flere muligheder ud af udendørs rummet med en smuk og stilfuld overdækning, der nærmest falder usynlig og let ind i sine omgivelser og samtidig giver dig læ for vind og vejr med frit udsyn til himlen.

Bases Overdækninger er udviklet med baggrund i de erfaringer og designs som i 2002 blev udviklet til vor modulopbyggede carport i aluminium, dvs. det er overdækninger med samme byggesten, samme høje kvalitet og store  fleksibilitet.

 
Anvendelsen af moduler i vore designs giver os en kæmpe frihedsgrad når vi skal sammensætte netop den overdækning som  du har ønsker til og de mål vi havde til minimal vedligehold, har her mere end 10 år efter vist sig at være en stor gevinst for vore brugere.

  • BASES Overdækninger ses først og fremmest hos private kunder men har dog også i bred grad funder ud til såvel boligforeninger som firmaer rundt i hele landet. Overdækninger som sammensættes af nøje udvalgte og testede materialer, som lever op til de danske vejrforhold, de konstruktionsmæssige krav samt sikrer en visuel og stilfuld overdækning af uderummet.
      
  • BASES Overdækninger er i sin grundkonstruktion bygget i metal, natur elokseret aluminium, hvilket giver et flot og moderne udtryk. Overdækningens gennemsigtige tagelementer er i 6 mm polycarbonat, som er markedets stærkeste materiale til tagkonstruktion.
    BASES Overdækningerne er robuste og udviklet til Danske vejrforhold - total set er det overdækninger der er teknisk lettere og mere miljøvenlige end f.eks overdækninger i stål.

  • En overdækning fra BASES er med sit genkendelige og smukke design og de lækre detaljer en holdbar og funktionel overdækning der vil løse sin opgave hele året rundt, uanset om det er sommer eller vinter.

  • BASES Overdækningen sammensættes af gennemtænkte moduler som gør det muligt at levere en overdækning som passer ind i et hvert miljø, det uanset om det er en fritstående overdækning af en terrasse, en gårdhave med tag, overdækning af grillområde, afskærmning og overdækning af poolområde eller udespa, overdækning af vindfang og indgangsparti, altanoverdækning eller læ til en trappeopgang - i princippet er det kun fantasien der sætter grænserne.

  • Overdækningerne fra BASES er ikke kun en praktisk løsning til overdækning af terrassen eller skabe læ i dit uderum - det er samtidig også en investering der øger værdien af hele din bolig og din livskvalitet i lang årrække.


Grundmodellerne (Carport M165 og Carport S198) danner udgangspunkt for et stort antal variationsmuligheder. Besøg evt. vores side til inspiration og find din BASES carport på www.bases.dk/inspiration.
Leder du efter en kvalitets carport i aluminium og med samme fortrin, carport med redskabsrummiljøstationer eller cykelskure, så finder du også dette i vores sortiment - følg linket her til vores BASES Galleri

Ring til os på 6340 1020 og få et tilbud på din opgave med udendørsoverdækning.


BASES dygtige montører og rådgivere kommer ud i hele landet og vi finder sammen med dig, den optimale løsning når der skal afskærmes eller overdækkes udendørs.

BASES A/S | Lollandsvej 11C | 5500  Middelfart | T: +45 6340 1020 | F: +45 6340 1029 | M: info@bases.dk

Copyright © BASES 2013 | Design by Decor Web | Om anvendelse af Cookies