Carport i høj kvalitet

- når kun det bedste er godt nok til dig

Brug for kompetent rådgivning?

Carport

Hos BASES har vi specialiseret os i at designe og udvikle carportløsninger, der både er stilfulde og funktionelle. Med 15 års erfaring i rygsækken, tilbyder kvalitetsrådgivning og montering.

Hos Bases ved vi, hvor vigtigt det er at have en carport, der opfylder alle dine individuelle behov og ønsker. Det er grunden til, at vores ekspertteam er med dig hele vejen fra idé til eksekvering.

Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige carport til at beskytte dine køretøjer og opbevare dine ejendele sikkert. Derfor tilbyder vi forskellige varianter og designs, der passer til dine unikke behov.

Den perfekte tilføjelse til dit hjem

Vores carporte er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der garanterer holdbarhed og lang levetid. Vores designere og teknikere arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at du får en carport, der passer til dine ønsker og behov.

Vi tror på, at en carport kan være mere end bare en simpel overdækning. Med vores hjælp kan den blive en elegant tilføjelse til dit hjem og samtidig give praktisk opbevaringsplads til dine ejendele.

Carport med minimal vedligeholdelse

Hos Bases er vores mål at give dig den bedst mulige overdækning med minimal vedligeholdelse. Det er grunden til, at alle vores overdækninger er udført i højkvalitets aluminium, som kræver minimal vedligeholdelse.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at nyde din overdækning uden at skulle bruge tid og kræfter på rengøring og vedligeholdelse. Uanset om du leder efter en enkel carport til dit hus eller en sammenbygget løsning til din virksomhed, kan vi tilbyde den perfekte løsning til dig.

Carporte til private og erhverv

Vi tilbyder løsninger til både private og erhvervskunder og har en række forskellige overdækningstyper til rådighed. Fra enkle carporte til mere avancerede konstruktioner, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov.

Vores team af eksperter arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at du får den bedst mulige løsning; en æstetisk tiltalende og funktionel carport. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at din overdækning holder i mange år fremover.

Den ultimative kombination af kvalitet og design

Hos Bases tror vi på, at en carport ikke kun skal være funktionel, men også smuk og tidløs. Det er grunden til, at vores minimalistiske, kvalitetscarport passer perfekt til alle hustyper – lige fra det traditionelle til det klassiske familiehus.

I vores design- og udviklingsfase fokuserede vi på at skabe en carport af høj kvalitet med langtidsholdbare materialer, som kræver minimal vedligeholdelse. Vores mål var at kombinere smukt design med solid kvalitet, så vores kunder kunne nyde deres carport i mange år fremover.

Vores moderne carporte

Vi tror på, at en carport ikke bare skal være en simpel overdækning, men en elegant tilføjelse til dit hjem. Derfor har vi skabt en minimalistisk carport, der passer til enhver hustype og kan tilpasses til dine individuelle behov og ønsker.

Vores team af eksperter har omhyggeligt udviklet og designet vores carport med den højeste kvalitet i alle systemer og materialer. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en carport, der er både smuk og holdbar.

Skræddersyede løsninger til enhver

Hos Bases ved vi, at hver kunde og hver bolig er unik. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi hjælper dig med at finde den perfekte carport til dit hjem.

Vi samarbejder tæt med dig og lytter opmærksomt til dine idéer og ønsker, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Konstruktionen af vores carport kan nemt tilpasses dit hjem og din personlige stil.

Vi tilbyder forskellige monteringsmuligheder til vores carporte. Vi kan montere din carport fritstående med fire stolper, facademonteret med to stolper eller integrere den i en eksisterende åbning. Dette giver dig mulighed for at vælge den monteringsmetode, der passer bedst til dit hjem og dine behov.

Din overdækning vil holde i mange år

Vi hos Bases er stolte af at tilbyde vores kunder overdækninger, der er bygget til at holde i årevis. Det er vigtigt for os, at de materialer, vi anvender, er af højeste kvalitet og kan modstå alle slags vejrforhold.

Derfor bruger vi kun vejrbestandige materialer, der kan modstå ekstreme temperaturer – både varme og kulde. Vores højkvalitets aluminium, kompakt laminat og hærdede sikkerhedsglas er ekstremt stærke og vedligeholdelsesfrie materialer, der kan holde til de mest krævende forhold.

Vi ønsker, at vores kunder skal have en overdækning, der er robust og samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Derfor kan du stole på, at vores materialer vil beskytte din bil, campingvogn eller motorcykel i mange år fremover, uanset vejret udenfor.

Nyd din carport i mange år

Hos Bases mener vi, at kvaliteten af vores produkter er afgørende for vores kunders tilfredshed. Derfor bruger vi kun de bedste materialer, som er nøje udvalgt for at sikre, at vores carporte står flotte og holder i mange år.

Vi har et stort udvalg af carporte, der er designet til at passe til enhver hustype og stil. Uanset om du er på udkig efter en enkel carport til dit hjem eller en mere avanceret løsning til din virksomhed, kan du stole på, at vores materialer er af højeste kvalitet og vil stå flotte selv efter mange års brug.

Vi ønsker, at vores kunder kan være stolte af deres carporte og at de kan nyde dem i mange år fremover. Derfor kan du trygt vælge en carport fra Bases, da vi garanterer, at den vil stå flot og være af høj kvalitet i mange år.

Flere typer af carporte

Hos Bases er vi stolte af at tilbyde vores kunder en bred vifte af carporte, der er designet til at passe til enhver hustype og stil. Uanset om du er på udkig efter en simpel enkelt carport eller en mere avanceret carport i system, så har vi den perfekte løsning til dig.

Enkelt carport

Vores enkelt carporte er en elegant og enkel løsning, der er perfekt til enhver husstand. Denne type carport er ideel til at beskytte din bil mod vind og vejr og kan tilpasses med eller uden redskabsrum. Vi tilbyder også enkelt carporte som fritstående eller vedhængt, så du kan vælge den perfekte løsning til dit hjem.

Dobbelt carport

Vores dobbelt carport er en fantastisk løsning til familier med to biler eller til en virksomhed, der ønsker at beskytte flere køretøjer. Vi tilbyder dobbelt carporte som både fritstående og vedhængt, med eller uden redskabsrum, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov.

Carporte i system

Hvis du drømmer om en carportløsning, der kan dække et større område og giver ekstra plads til dine behov, så er vores carport i system helt sikkert det perfekte valg for dig. Vores system er specielt designet til at imødekomme kravene fra kunder, der ønsker en mere avanceret og robust carportløsning.

Denne type carport består af flere sammenbyggede moduler, der giver mulighed for at skræddersy størrelsen og formen efter dine specifikke behov og ønsker. Det gør det muligt at dække større områder, og samtidig sikre, at konstruktionen er stabil og holdbar.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores carporte. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.

Ønsker du at se eksempler på de typer carporte vi kan hjælpe med? Så kan du læse og se mere her: Væghængt carport, dobbelt carport og fritstående carport