Cykelskure

- Mange designmuligheder i funktionelle cykelskure

Brug for kompetent rådgivning?

Cykelskur

Skærm din cykel mod vind og vejr, med et nyt cykelskur fra BASES! Hos os får du et funktionelt cykelskur, der er designet og udformet i solide, vedligeholdelsesfrie materialer.

Konstruktionen af vores cykelskure

Størstedelen af konstruktionen er udført i højkvalitets aluminium, men du har mulighed for at tilvælge materialer efter smag og præferencer. Det sikrer at du skal bruge minimal arbejdsindsats for at holde skuret. Vi har stor fokus på, at funktionaliteten skal gå op i en større helhed med det flotte design. Du kan derfor regne med et kvalitetsprodukt, der er 100% gennemtænkt og gennemtestet. Vores cykelskure fås i både åbne og lukkede modeller. Du kan få mere information om vores cykelskure nedenfor, eller klik dig ind på enten de åbne eller lukkede cykelskure for at læse mere.

Smukt og funktionelt cykelskur

Brug for ekstra plads til familiens cykler, eller har du behov for et cykelskur med plads til mange cykler? Hos BASES får du en løsning, der både er pæn og holder i mange år – samtidig med, at den er med til at give din cykel en længere levetid. Vi tilbyder mange forskellige cykelskure og kan helt sikkert også finde ét, der passer til dig – uanset om du har brug for en løsning til dig og familien, eller til din virksomhed.

Du kan vælge mellem åbne skure, der beskytter mod regn og slud, lukkede skure, der holder både uvejr og ubudne gæster væk, eller delvist lukkede skure med sideplader af højtrykslaminat eller glas. Et cykelskur fra BASES kan designes lige, som du ønsker det – i nøjagtigt den bredde og længde, der matcher dit behov og dine ønsker, samt passer til omgivelserne.

Udover selve cykelskuret, er mange af vores modeller også udstyret med LED-lamper og spots, der sikrer at cykler og de der færdes i skuret er lyst op. Det er også med til at give dig øget sikkerhed, når du skal hente eller stille din cykel om aftenen eller tidligt om morgen – du er også altid sikker på at du får den rigtige cykel med i mørket.

Høj kvalitet og lang levetid

Alle BASES cykelskure er fremstillet i vedligeholdelsesfrit aluminium, galvaniseret stål, polycarbonat og højtrykslaminat eller glas. Dermed er du sikret en solid konstruktion, og en løsning i et tidløst design, der passer til alle typer arkitektur og holder i mange år. Du har mulighed for at vælge de materialer og designs som du synes passer bedst til omgivelserne. Du kan for eksempel vælge et materiale der går igen i området omkring skuret, for eksempel højtrykslaminat i en smuk, naturlig nuance.

Hos BASES anvender vi kun de bedste materialer – det er din garanti for høj kvalitet, og garanti for at dit cykelskur kan stå imod vind, vejr og de andre strabadser som skuret potentielt kunne blive udsat for i det danske klima, samt at det er beskyttet mod rust.

Åbent eller lukket cykelskur?

Der kan være flere grunde til at man vælger et åbent cykelskur frem for et lukket skur, og omvendt. Et åbent cykelskur er let at holde øje med, og skærmer cyklerne for regn samt det værste blæst. Derudover vil det åbne cykelskur også være billigere end en lukket model.

Hvis i befinder jer et sted hvor cykler som regel har lov at være i fred, og hvor i blot ønsker et sted hvor cyklen kan stå i læ, så kan det åbne cykelskur være en god løsning.

Ønsker i derimod et skur hvor der kan låses af, så jeres cykler kan stå helt uforstyrret, og hvor hverken vind eller vejr kommer i vejen, så kan det være oplagt med et lukket cykelskur. Et lukket cykelskur kan desuden fungere som opbevaring af for eksempel skraldespande, vandkander og andre småting, der helt skal låses væk. Vores cykelskure skal nemlig passe til jeres behov.

Hvorfor skal du have et cykelskur?

Er i en boligforening, en virksomhed eller en institution? Så kan det være en rigtig god idé med et åbent eller lukket cykelskur, så der altid er et sted beregnet til cykler, hvor de kan stå oplyst og i tørvejr. Det er også med til at give ejerne af cyklerne ro i maven, når de ved at deres cykel står et sikkert sted, og i tørvejr.

Et cykelskur kan også være med til at sørge for at cykler ikke står parkeret på hvert hjørne, og at de i stedet er samlet et sted hvor alle kan hjælpe med at holde øje med dem. Det giver mere plads på fællesområderne og mindre rod.

Hvad koster et cykelskur?

Vores cykelskure kommer i flere prisklasser afhængigt af materialer, størrelse og om det er åbent eller lukket. Inden i køber, skal i huske at sikre at der er plads til alle cykler, så beboere eller medarbejdere ikke må gå forgæves når de ønsker at parkere deres cykler i et beskyttet skur og tørre omgivelser. I er velkomne til at kontakte os, hvis i ønsker mere information om priserne på et skur til jeres cykler.

Skal vi designe dit nye cykelskur?

Kontakt os i dag – vi er altid klar til at hjælpe dig med at designe en unik løsning. Vi tager dine design-ønsker og forslag i betragtning, så i er sikre på at cykelskuret passer til jeres behov. Det kan blandt andet være at vi sikrer at der er ekstra plads til opbevaring af jeres skraldespande eller lignende. Om i er til galvaniseret stål, polycarbonat, træ eller et helt andet materiale, så hjælper vi med at nå frem til cykelskuret fra jeres drømme. Vi giver jer også gerne gode råd og inspiration løbende gennem hele samarbejdet.